Byggföretag Stockholm

Heltäckande tjänster inom bygg och byggledning | 08-410 157 80

BYGGFÖRETAG

DIN PARTNER I STOCKHOLM 

B Bodin Bygg & Byggledning AB är det självklara valet för dig som letar efter en pålitlig, certifierad samarbetspartner inom bygg i Stockholm. Vi utför byggarbeten helt på egen hand där vi ser till att vara med från skapandet av idén till slutförandet av arbetet enligt kundens önskemål. Detta ger oss full kontroll över tillvägagångssätt, material och kvalitetssäkring. Vi arbetar även med delad entreprenad och som projektledare vid byggprojekt.


Ett byggföretag kan arbeta inom många typer av områden. Vi har ett brett tjänsteutbud men fokuserar i första hand på till- och ombyggnad av exempelvis kontor, affärslokaler och restauranger. Vi har många års erfarenhet av att arbeta med hyresgästanpassning och kan på begäran visa upp ett antal utförda referensarbeten för bl a Vasakronan, Pembroke och Yasuragi Hasseludden. Det är helt upp till dig som kund om du vill anlita oss för totalentreprenad eller som samarbetspartner vid delad entreprenad. Här kan du läsa mer om skillnaderna mellan delad och totalentreprenad och vilka fördelar respektive nackdelar de båda samarbetsformerna har..

Certifierat byggföretag med kollektivavtal och ansvarsförsäkring

Vi är det säkra valet när det kommer till att hitta ett pålitligt och kunnigt byggföretag i Stockholm. När det gäller stora byggprojekt är det extra viktigt att hitta en seriös byggfirma som du kan lita på i alla väder. Vi är certifierade enligt Byggbranschens kvalitetssystem, ansvarsförsäkrade, och arbetar enligt tydliga riktlinjer gällande arbetsmiljö, miljöfrågor samt kvalitetssäkring. Vi kan även visa upp goda referenser från ett stort antal nöjda kunder inom företags- och privatsektorn.

byggfirma ritning arkitekt hjälm

Vi arbetar i hela Storstockholmsområdet

Detta innebär att vi åtar oss uppdrag från Sollentuna och Täby i norr, Järfälla, Jakobsberg och Ekerö i väster, Värmdö och skärgården i öster samt Huddinge och Södertörn i söder och allt däremellan. Oavsett om det rör sig om en mindre utbyggnad av ett kontor i Kista, renovering och ombyggnad av restaurang eller café i Älvsjö eller om det handlar om en totalentreprenad med nybyggnation i city, kan du lita på att vi utför arbetet på bästa sätt. Vi känner till hela Stockholmsområdet mycket väl och vet vilka olika förutsättningar som gäller på olika platser.

Hör av dig till oss på mail eller på telefon så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt!

 

Hög kvalitet i hela processen sparar både tid och pengar!