BRF / Företag

Hantverkare till bostadsrättsföreningar och företag

Hos oss hittar ni flertalet hantverkare som kan utföra arbeten och service inom exempelvis snickeri, VVS och plattentreprenad. Vårt team kan fungera som en serviceinstans för er bostadsrättsförening eller företag. Vi kan också åta oss projektbaserade uppdrag där vi fungerar som delentreprenad för byggföretag och hjälper till genom att täcka upp med personal till ett bygglag eller fungera som en helhetslösning för alla hantverksbehov en BRF kan ha. 

Tillsammans kan vi se över de behov som finns och hitta en lösning som passar. Vi gör allt från små jobb till större projekt med nybyggen, lokalanpassning eller fastighetsförädling. För oss står alltid kunden i fokus oavsett om vi arbetar med en BRF, ett annat byggföretag, inredning till ett kontor, restaurang eller skola. 

Kontakta oss idag genom att fylla i vårt formulär så kan vi börja en dialog!


byggföretag för brf och företag

Pålitlig underentreprenör till byggföretag

Är ni ett byggföretag som behöver komplettera er arbetskraft? Vi kan hjälpa till med flertalet tjänster såsom:

  • Projektledning
  • VVS-installationer    
  • Ombyggnader
  • Renoveringar
  • Nybyggnationer
  • Värmesystem
  • Rörmokeri
  • Snickare
  • Plattsättare

För oss innebär vår roll som samarbetspartner att vi tar lika mycket ansvar som när vi sköter hela bygget själva. Vi ser till att hålla det tidsschemat ni satt upp och har alltid ett hundraprocentigt engagemang från början till slut. Ni kan lita på vår kunskap, professionalitet och erfarenhet genom alla led. 

Helhetslösning för er BRF

Behöver ni göra renoveringar eller andra förändringar i er bostadsrättsförening? Vi har kompetens, erfarenhet och kan erbjuda flertalet tjänster. Låt oss hjälpa er byta fläktsystem, göra ett stambyte eller fastighetsförädla outnyttjade utrymmen i ert hus. Vi erbjuder totalentreprenad där vi sköter och koordinerar alla bitar - från projektering och ritningar fram till färdigt resultat och besiktning. 

Hos oss kan ni också få service av de system och lokaler som finns. Väljer ni oss som serviceleverantör så har ni en rutinerad och kundinriktad samarbetspartner som kan tillhandahålla snabba och hållbara lösningar rörande fastighetsskötsel. 

Att anlita oss som byggföretag för alla era service- och byggbehov är smart då det innebär att ni får ett väloljat maskineri som kan arbeta kostnadseffektivt. Tillsammans kan vi göra upp en långsiktig plan för er fastighet.

Det ni behöver - när ni behöver det

Det är enkelt att anlita oss. Bara kontakta oss med information om vad ni behöver så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan vidare obligationer. Vi har erfarenhet av att bygga för privatpersoner, byggföretag, kommun, bostadsrättsföreningar och företag i servicesektorn såsom restauranger och hotell. 

Vi väjer inte för okonventionella idéer eller utmaningar. Hör av dig till oss så lyssnar vi och hjälper dig med vårt yrkeskunnande och servicevilja. Kontakta oss idag!

Byggföretag för alla tillfällen