BRF / Företag

Hantverkare till bostadsrättsföreningar och företag

Hos oss hittar ni flertalet hantverkare som kan utföra arbeten och service inom exempelvis snickeri, VVS och plattentreprenad. Vårt team kan fungera som en serviceinstans för er bostadsrättsförening eller företag. Vi kan också åta oss projektbaserade uppdrag där vi fungerar som delentreprenad för byggföretag och hjälper till genom att täcka upp med personal till ett bygglag eller fungera som en helhetslösning för alla hantverksbehov en BRF kan ha. 

Tillsammans kan vi se över de behov som finns och hitta en lösning som passar. Vi gör allt från små jobb till större projekt med nybyggen, lokalanpassning eller fastighetsförädling. För oss står alltid kunden i fokus oavsett om vi arbetar med en BRF, ett annat byggföretag, inredning till ett kontor, restaurang eller skola. 

Kontakta oss idag genom att fylla i vårt formulär så kan vi börja en dialog!


byggföretag för brf och företag

Pålitlig underentreprenör till byggföretag

Är ni ett byggföretag som behöver komplettera er arbetskraft? Vi kan hjälpa till med flertalet tjänster såsom:

  • Projektledning
  • VVS-installationer    
  • Ombyggnader
  • Renoveringar
  • Nybyggnationer
  • Värmesystem
  • Rörmokeri
  • Snickare
  • Plattsättare

För oss innebär vår roll som samarbetspartner att vi tar lika mycket ansvar som när vi sköter hela bygget själva. Vi ser till att hålla det tidsschemat ni satt upp och har alltid ett hundraprocentigt engagemang från början till slut. Ni kan lita på vår kunskap, professionalitet och erfarenhet genom alla led. 

Helhetslösning för er BRF

Behöver ni göra renoveringar eller andra förändringar i er bostadsrättsförening? Vi har kompetens, erfarenhet och kan erbjuda flertalet tjänster. Låt oss hjälpa er byta fläktsystem, göra ett stambyte eller fastighetsförädla outnyttjade utrymmen i ert hus. Vi erbjuder totalentreprenad där vi sköter och koordinerar alla bitar - från projektering och ritningar fram till färdigt resultat och besiktning. 

Hos oss kan ni också få service av de system och lokaler som finns. Väljer ni oss som serviceleverantör så har ni en rutinerad och kundinriktad samarbetspartner som kan tillhandahålla snabba och hållbara lösningar rörande fastighetsskötsel. 

Att anlita oss som byggföretag för alla era service- och byggbehov är smart då det innebär att ni får ett väloljat maskineri som kan arbeta kostnadseffektivt. Tillsammans kan vi göra upp en långsiktig plan för er fastighet.

Det ni behöver - när ni behöver det

Det är enkelt att anlita oss. Bara kontakta oss med information om vad ni behöver så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan vidare obligationer. Vi har erfarenhet av att bygga för privatpersoner, byggföretag, kommun, bostadsrättsföreningar och företag i servicesektorn såsom restauranger och hotell. 

Vi väjer inte för okonventionella idéer eller utmaningar. Hör av dig till oss så lyssnar vi och hjälper dig med vårt yrkeskunnande och servicevilja. Kontakta oss idag!

Lokalanpassning - skapa din drömlokal

Lokalanpassning är en tjänst som vi har lång vana av att genomföra. Tjänsten i fråga är till gagn både för fastighetsägare och för potentiella hyresgäster. En stor lokal kan göras om till flera mindre - vilket ger högre hyresintäkter - och likaså kan flera mindre lokaler öppnas upp och blir exempelvis en perfekt lokal för verksamheter inom sälj- och kontor.

Lokalanpassning i vår regi sker alltid smakfullt och utifrån beställarens önskemål, behov och krav. Vi har potential och kapacitet att ta oss an projekt hela vägen från start till mål och där vi sköter allt som har med anpassningen att göra - riva väggar, sätta upp väggar, lägga golv, måla om, fixa med ytskikt och så vidare. Behövs det exempelvis bygglov så är vi med och bidrar med ritningar och gör din ansökan komplett.

Vi kan även bistå med goda råd vid planeringen och hjälpa dig att se vilka möjligheter som finns i just dina lokaler - och vilka potentiella hyresgäster och branscher som skulle kunna passa. Som fastighetsägare kommer du att tjäna på en lokalanpassning om du har svårigheter att få den befintliga lokalen uthyrd. Alla lokaler sitter på en inneboende potential. Genom att anlita oss så hjälper vi dig att plocka fram denna potential och i slutändan ge dig välkomna intäkter för hyra.

Kontorsanpassning - skapa en bra arbetsmiljö

Hur ser det ut på ert kontor - och vilken potential finns det i lokalerna? Oavsett om man drömmer om en mer öppen planlösning med ett öppet kontorslandskap eller om man, som många företaget idag börjar göra, vill återgå till mer slutna rum och en möjlighet att stänga en dörr bakom sig så kan vi bidra med vår expertis.

Vi har stor kunskap om kontorsanpassning och kan hjälpa ert företag att nå en bättre arbetsmiljö genom detta. Vi kan ta oss an projektet från start till mål där vi hjälper till med allt från planering, utförande och är med hela vägen till besiktningen - men vi kan även anlitas för mindre punktinsatser där vi exempelvis kan sätta upp glaspartier för ert nya mötesrum.

Fokus ligger alltid på att leverera kvalitet in i minsta detalj och skapa en välkomnande, funktionell arbetsmiljö för er att spendera era arbetsdagar i. Vi skapar lösningar som både blir estetiskt tilltalande - och som exempelvis kan gå i linje med de färger som finns i er logotyp och profil - och som är funktionella och underlättar arbetet för er. Vi kan, helt enkelt, skapa en bättre arbetsmiljö för våra kunder.

Byggföretag för alla tillfällen