Byggfirma Stockholm | För företag & fastighetsägare

Din byggfirma i Stockholm

Vi är det självklara valet för dig som letar efter en pålitlig och certifierad byggfirma i Stockholm. Vi är väletablerade i hela Storstockholmsregionen och utför byggarbeten, renoveringar samt till- och ombyggnad helt på egen hand genom totalentreprenad. Under kontraktstiden följer vi dig som kund från och med skapandet av idén till slutförandet av arbetet enligt dina önskemål. Detta ger oss full kontroll över tillvägagångssätt, material och kvalitetssäkring. Vi arbetar även med delad entreprenad och som projektledare vid byggprojekt.


En pålitlig partner för alla tillfällen

En byggfirma i Stockholm kan arbeta inom många typer av områden såsom renovering, nybyggnad och byggledning. Vi har ett brett tjänsteutbud men fokuserar i första hand på till- och ombyggnad av exempelvis kontor, industri, affärslokaler och restauranger. Vi har även många års erfarenhet av att arbeta med hyresgästanpassning och kan på begäran visa upp ett antal utförda referensarbeten för stora kunder såsom Vasakronan, Pembroke och Yasuragi Hasseludden.

Det är helt upp till dig som kund om du vill anlita oss för totalentreprenad eller som samarbetspartner vid delad entreprenad. Här kan du läsa mer om skillnaderna mellan delad och totalentreprenad och vilka fördelar respektive nackdelar de båda samarbetsformerna har. Vår stora erfarenhet av både stora och små projekt gör att vi har goda möjligheter att vara flexibla och anpassa oss efter exempelvis löpande förändringar i budget, tidsplan eller ritningar. 

Certifierad byggfirma med kollektivavtal och ansvarsförsäkring

Vi är det säkra valet när det kommer till att hitta ett seriös och kunnig samarbetspartner inom bygg i Stockholm. När det gäller stora byggprojekt är det extra viktigt att hitta en välrenommerad byggfirma som du kan lita på i alla väder. I vår kundkrets hittar du några av de största aktörerna på marknaden och alla kan vittna om vårt totala engagemang och höga kvalitetsnivå.

Vi skriver alltid kontrakt innan vi inleder ett samarbete och följer det till punkt och pricka för att uppfylla kundens krav.

Skulle det uppstå en situation där förutsättningarna förändras gällande offert, tidsplan eller material ser vi alltid till att ta det direkt med dig som kund så att du kan ta ställning till eventuella justeringar av grundplanen.

Vi är certifierade enligt Byggbranschens kvalitetssystem, ansvarsförsäkrade, och arbetar enligt tydliga riktlinjer gällande arbetsmiljö, miljöfrågor samt kvalitetssäkring. Vi kan även visa upp goda referenser från ett stort antal nöjda kunder inom företags- och privatsektorn.

Miljömedvetenhet och effektivt utnyttjande av våra resurser

I den dagliga verksamheten är vi ständigt medvetna om miljöaspekten av arbetet och strävar kontinuerligt efter att hålla nere vår negativa påverkan på miljön. Vi väljer i första hand återanvändbara och nedbrytbara material och ser även till att effektivisera samtliga transporter för att hålla nere på förbrukningen av fossila bränslen.

Genom att arbeta medvetet och resurssnålt minskar vi inte bara på onödigt svinn, vi ser även till att hålla nere kostnaderna då vi utnyttjar det införskaffade materialet så effektivt som möjligt. Detta är någonting som både du som kund och miljön tjänar på i slutändan.

byggföretag stockholm byggfirma

Vi arbetar i hela Storstockholmsområdet

Detta innebär att vi åtar oss uppdrag från Sollentuna och Täby i norr, Järfälla, Jakobsberg och Ekerö i väster, Värmdö och skärgården i öster samt Huddinge och Södertörn i söder och allt däremellan. Oavsett om det rör sig om en mindre utbyggnad av ett kontor i Kista, renovering och ombyggnad av restaurang eller café i Gustavsberg eller om det handlar om en totalentreprenad med nybyggnation i Stockholm city, kan du lita på att vi utför arbetet på bästa sätt. Vi känner till hela Stockholmsområdet mycket väl och vet vilka olika förutsättningar som gäller på olika platser.

Vår byggfirma i Stockholm levererar helhetslösningar för bl a företag och fastighetsägare med fokus på om- och tillbyggnad av restaurang, industri och kontor.

Hör av dig till oss på mail eller på telefon så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt!

Vad kostar det att anlita en byggfirma?

Vi tar fram en offert med utgångspunkt i de specifikationer som kund skickat in. Sedan diskuterar vi upplägget och kommer fram till en ekonomisk plan som passar alla parter. Vi förbinder oss genom kontrakt att leverera på de krav på kvalitet och funktion som du som kund har på arbetet samt i rätt tid och till rätt slutpris. Vid eventuella förändringar under arbetets gång tar vi alltid diskussionen direkt med dig som kund så inga överraskningar dyker upp när arbetet är klart.

Kontakta oss via kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi med en offert inom kort! 

Egenkontroll och uppföljning

För att kunna garantera hög kvalitet för samtliga våra kunder gör vi regelbundna egenkontroller och uppföljningar för att se till att vi alltid levererar på topp. Vi arbetar även med kvalitetsförbättring och kompetensutveckling för att hela tiden följa med i det senaste inom teknik, material och arbetsledning. Vi är ett modernt företag som alltid vill ligga i framkant, oavsett om det rör miljöfrågor, personalfrågor eller val av utrustning.

Ett stort tjänsteutbud

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom bygg. Läs mer om några av våra undertjänster här!

Uterum

Bygga altan

Tillbyggnad

Hög kvalitet i hela processen sparar både tid och pengar