Byggföretag Stockholm

Heltäckande tjänster inom bygg och byggledning | 08-410 157 80

OM OSS

VÄLKOMMEN TILL B BODIN BYGG & BYGGLEDNING AB

Vi är ett välrenommerat byggföretag med över 20 års erfarenhet av branschen. Vi har stor vana av att arbeta med allt från mindre projekt inom produktion till större totalentreprenader. Vi arbetar aktivt för att skapa långa relationer med våra kunder så att de återkommer till oss för kommande projekt. På så sätt kan man lära av varandra och utvecklas för att skräddarsy och totalanpassa samarbetet ännu bättre än vid enstaka uppdrag.

Kvalitetssäkrad arbetsprocess

Vi arbetar med kvalitetssäkring inom alla delar av arbetsprocessen för att kunna leverera toppresultat inom den utsatta tiden. För att du ska kunna se att vi tar kvalitet på största allvar är vi även certifierade enligt byggbranschens kvalitetssystem BF9K. Under arbetets gång strävar vi efter att hålla en öppen kommunikation mellan hantverkare, projektledare och kund för att kunna vara flexibla inför eventuella förändrade förutsättningar. 

Bred kompetens inom många områden

Vi på företaget har en bred kompetens som täcker in det mesta inom bygg och byggledning. Detta har vi fått genom att arbeta inom branschen i många år samt vidareutbilda oss när möjligheter getts för att alltid ligga i framkant när det kommer till nya tekniker och material.

Kontakta oss idag om du är intresserad av en pålitlig och erfaren samarbetspartner inom bygg som hjälper dig till perfekta resultat utan genvägar med fokus på kvalitet och effektivitet.

arkitektritningar bygghjälm penna

 

Aktiva i byggbranschen sedan 1996.