OM OSS

Välkommen

Vi är ett välrenommerat byggföretag med lång erfarenhet av branschen. Sedan flera år tillbaka arbetar vi med ny-, till- och ombyggnationer av bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter. 

Vi har stor vana av att arbeta med allt från mindre projekt inom produktion till större totalentreprenader.

Vi arbetar aktivt för att skapa långa relationer med våra kunder så att de återkommer till oss för kommande projekt. På så sätt kan man lära av varandra och utvecklas för att skräddarsy och totalanpassa samarbetet ännu bättre än vid enstaka uppdrag.

Vi arbetar alltid hårt för att ge service och bemötande av första klass och har varit delaktiga i många spännande byggprojekt med återkommande kunder. Kontakta oss gärna för referenser.

Byggföretag Stockholm skärgård om oss Stockholm

Kvalitetssäkrad arbetsprocess

Kvalitetssäkring är viktigt inom alla delar av arbetsprocessen för att kunna leverera toppresultat inom den utsatta tiden. För att du ska kunna se att vi tar kvalitet på största allvar är vi även certifierade enligt byggbranschens kvalitetssystem BF9K.

Under arbetets gång strävar vi efter att hålla en öppen kommunikation mellan hantverkare, projektledare och kund för att kunna vara flexibla inför eventuella förändrade förutsättningar.

För oss är alltid ett gott bemötande grunden för ett lyckat samarbete. Därför ställer vi alltid höga krav på oss själva när det handlar om tillgänglighet för våra kunder och snabb återkoppling. Vi levererar alltid hög kvalitet till bra priser i en heltäckande tjänst med lojalitet, struktur och ett kvalitetssäkrat arbetssätt.

Bred kompetens inom många områden

Vi på företaget har en bred kompetens som täcker in det mesta inom bygg och byggledning. Detta har vi fått genom att arbeta inom branschen i många år samt vidareutbilda oss när möjligheter getts för att alltid ligga i framkant när det kommer till nya tekniker och material.

Kontakta oss idag om du är intresserad av en pålitlig och erfaren samarbetspartner inom bygg som hjälper dig till perfekta resultat utan genvägar med fokus på kvalitet och effektivitet.

Seriöst och dedikerat team

Vi vet att ett byggprojekt i det egna hemmet påverkar vardagen – både för dig och även dina grannar. Därför är ett effektivt arbete - utan fusk och utan genvägar - det bästa alternativet. Anlitar du oss anlitar du ett dedikerat team som är där för att arbeta. Du kommer inte att se någon stå och prata i mobilen eller ha tankarna på annat. Jobbet går först - i alla lägen!

Kontakta oss idag om du är intresserad av en pålitlig och erfaren samarbetspartner inom bygg som hjälper dig till perfekta resultat utan genvägar med fokus på kvalitet och effektivitet.

Byggföretag med lång erfarenhet