Privatpersoner

Pålitliga och certifierade hantverkare

Hos oss hittar du erfarna och certifierade hantverkare som kan utföra de flesta byggtjänster du kan ha behov av. Renoveringar, om-, till- och nybyggnationer, möbelanpassning, platsbyggda möbler, VVS, värmesystem, rörmokeri, plattsättning och mycket mer. 

Vi lyssnar på dig och vill tillgodose dina önskningar. För oss är alltid kunden i centrum. Vi strävar alltid efter att han en bra kommunikation med våra kunder så att de känner sig delaktiga i processen och blir nöjda med vårt arbete.

Hör av dig till oss idag och få mer information eller beställ offert på ditt projekt!


byggföretag Stockholm entreprenad privatperson

Stora och små byggprojekt

Vi åtar oss alla typer av byggprojekt. Anlita oss för små justeringar i din lägenhet eller för att bygga ett nytt rum i ditt hus. Vi har behörighet att utföra köks- och badrumsrenoveringar med alla tillhörande moment som plattsättning, rörmokeri och vatteninstallationer. 

Du kan känna dig trygg med att vi håller oss inom de tidsramar som vi sätter upp och att bygget inte kommer dra ut på tiden. Vi vill att våra kunder skall känna att de är så pass tillfreds med vårt arbete att de kan rekommendera oss vidare till sina vänner och bekanta. Det är det bästa och roligaste sättet att öka sin verksamhet!

Heltäckande bygglösningar för privatpersoner

Om du vill kan vi ordna totalentreprenad där vi organiserar alla delar och tar ansvar för att allt flyter på som det ska. Det innebär många gånger att det blir billigare för dig som kund då vi kan få bra pris på material och kan koordinera hantverkarna på ett smidigt sätt utan spilltid. 

Dessutom är det skönt att veta att någon med erfarenhet och kunskap tar hand om helheten och ser att de olika bitarna hamnar på rätt plats och i rätt ordning. Skulle något bli fel eller om en olycka sker så kan du känna dig trygg med att vi är ansvarsförsäkrade genom Trygg Hansa. 

Du är välkommen att kontakta oss med dina idéer via vårt formulär så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi har möjlighet!

Vi värnar om miljön

På vårt byggföretag försöker vi ta ansvar i alla led och har ett väletablerat miljötänk som går som en röd tråd genom hela vår organisation. Vi försöker alltid använda klimatsmarta material samt minska våra transporter med fossildrivna fordon. Kontinuerligt utvärderar vi vårt arbete för att se var vi kan bli bättre. 

Vi följer arbetsmiljölagstiftningen och ser till att våra kollegor och anställda är pålästa och ajour gällande de lagar och föreskrifter som finns. Det är inte bara en fråga om att utföra säkra och hållbara konstruktioner utan också ett sätt att värna om vår arbetsplats och våra medarbetares hälsa.  

Erfarna och kunniga hantverkare