Tillbyggnad

Tillbyggnad som höjer värdet på ditt hus

Behöver du en tillbyggnad på ditt hus? Anledningen till detta kan vara många - men den vanligaste är att man önskar en större boyta. Det kan handla om ett extra sovrum när det väntar tillökning i familjen eller större ytor för förvaring.

Vi är ett kompetent byggföretag med stor erfarenhet av tillbyggnader av olika slag. Kontakta oss så kan vi skräddarsy ditt drömprojekt.

Fyll i formuläret, maila oss: kontakt@byggföretagstockholm.com eller ring oss.

Vi tar ansvaret för hela processen

När vi genomför en tillbyggnad eller något annat byggprojekt så tar vi hand om hela processen, från första mötet till slutbesiktningen. Vi tar hela ansvaret och trivs alldeles utmärkt med det.

Vi inleder tillbyggnadsprojektet med ett hembesök där vi inspekterar det aktuella objektet och diskuterar igenom hur slutresultatet ska bli och hur vi ska gå tillväga för att nå dit. När planeringen är får kunden en offert med fast pris att ta ställning till.

Kunniga och erfarna snickare

Alla våra hantverkare är kunniga och erfarna och har genomfört många större och mindre tillbyggnader. Vi har givetvis alla de certifikat och behörigheter som branschen kräver. Vi kan garantera en smidig och effektiv process när vi genomför din tillbyggnad.

Våra snickare kan det mesta om material och byggmetoder för bästa resultat och en smidig byggprocess. En tillbyggnad är inte bara ett sätt att få mer plats att leva på och snygga och praktiska lösningar på ditt befintliga hus. Dessutom ger det husets värde ett lyft och kan därmed ses som en investering.

ROT-avdragsgill tillbyggnad

Glöm inte ROT-avdraget. För hushållsnära tjänster har du genom denna skattereduktion möjlighet att göra ett 30-procentigt avdrag på arbetskostnaden. Detta på en kostnad på upp till 50 000 kronor under ett år.

Skapa mer utrymme med vår hjälp