Uterum

Vill du ha hjälp med att bygga uterum?

Ett uterum gör att du och familjen kan sitta ute tidigare på våren och längre in på hösten. Att bygga ett uterum behöver inte vara mer komplicerat än att sätta tak på en altan, men om du vill ha ett välbyggt uterum som kan ventileras för att inte bli för varmt på sommaren, och om du vill installera infravärme etc, så ska du anlita oss.


Från ritning till färdigt bygge

Vi kan hjälpa dig både med ritningar till ditt uterum och att bygga det på ett fackmannamässigt sätt så att det verkligen blir en tillgång till bostaden. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med att bygga ett uterum i Stockholm!

Bygglov för uterum

Ett uterum räknas som tillbyggnad om du bygger det i anslutning till huset, och en nybyggnation om du bygger det fristående. Därför du alltid höra med kommunen där du bor hur det ser ut kring bygglov, något som behövs i de allra flesta fall. Tänk på att ansöka om bygglov i god tid så att ditt uterum inte blir försenat på grund av handläggning. Om du vill ha hjälp med bygglovet så att det blir ifyllt på ett korrekt sätt redan från början, så kan vi hjälpa dig i samband med planeringen av projektet.

Hur vill du ha ditt uterum?

Det finns färdiga uterum att köpa som bara behöver monteras ihop på plats, men allra bäst får du med ett platsbyggt uterum, anpassat efter just ditt hus. Då kan du också få ditt rum precis som du vill ha det, och antalet fönster, isolering, el och ventilation kan anpassas efter vad som behövs i just ditt fall.

Vi hjälper dig att planera och bygga ett skräddarsytt uterum som förlänger din utesäsong och blir en naturlig samlingspunkt i ditt hus. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Uterum som förlänger sommaren